creditfix.ro

duminică, 31 august 2014

Imprumut rapid de la Provident.

Provident Romania - Premium

Compania financiara nebancara Provident pune la dispozitia clientilor sai, prin intermediul sitelul www.provident.ro un calculator de rate si dobanzi pentru imprumuturile rapide pe care le acorda. 


Va puteti calcula singuri sumele lunare de bani pe care urmeaza sa le inapoiati, in functie de valoarea imprumutului.

Ce rate si dobanzi platesti pentru imprumuturile rapide luate de la Provident?


Compania financiara nebancara Provident pune la dispozitia clientilor sai, prin intermediul sitelul www.provident.ro un calculator de rate si dobanzi pentru imprumuturile rapide pe care le acorda. Va puteti calcula singuri sumele lunare de bani pe care urmeaza sa le inapoiati, in functie de valoarea imprumutului.

Imprumuturile nebancare rapide se obtin usor dar sunt destul de scumpe. Este bine sa va ganditi inainte, chiar daca nevoia de bani este urgenta.

In exemplul de mai jos, am simulat pe siteul Provident un imprumut de 2.000 lei pe care ar urma sa il rambursati in termen de 42 saptamani. Cu mentiunea companiei nebancare (Calculatorul de rate este un instrument creat pentru a te ajuta sa stabilesti care este imprumutul care ti se potriveste cel mai bine. Datele afisate au caracter strict informativ), iata ce am obtinut:

La un imprumut rapid de la Provident in suma de 2.000 lei, suma totala de returnat: 2.617,60 lei, rate saptamanale egale de 62,33 lei.