creditfix.ro

duminică, 14 decembrie 2014

Compara Credite, Carduri, Conturi, Depozite, Fonduri, Indici

IMPRUMUT RAPIDIn perpetuele mele cautari pe web, am gasit cel mai bun site de Servicii Financiare, care ofera nici mai mult nici mai putin decit compararea in timp real a creditelor, cardurilor, conturilor, depozitelor, fondurilor, indicilor...:)


FinZoom aniverseaza in 2014 implinirea a 8 ani de informare si educare a consumatorilor romani de produse si servicii financiare. Misiunea FinZoom este de a imputernici milioane de consumatori sa ia decizii bine informate cu privire la finantele lor personale, decizii responsabile la achizitionarea de produse financiare.

FinZoom compara toate produsele institutiilor bancare si nebancare din Romania (credite, carduri, depozite, conturi, leasing, fonduri de investitii si de pensii, asigurari RCA). 


 Incepand cu 2006 si pana in prezent Analistii FinZoom au raspuns la peste 30.000 de intrebari si solicitari de consultanta, au informat prin munca lor zilnica 3.400.686 utilizatori (absolut unici pe intreaga perioada), utilizatori care au vizitat FinZoom de 5.804.255 ori si au generat 32.106.514 afisari. In urma folosirii comparatoarelor de produse, romanii au aplicat pentru 56.388 oferte financiar-bancare prin sistemul gratuit oferit de FinZoom si peste 30.000 de alte aplicatii au fost colectate de Partenerii FinZoom prin sisteme externe de gestionare a lead-urilor online.