creditfix.ro

marți, 9 februarie 2016

Imprumuta credit rapid cu acte putine.

Ai nevoie de bani foarte repede? Imprumuta credit rapid cu acte putine!


Trimite o cerere online accesand > IMPRUMUT RAPID <

Dupa trimiterea cererii, veti fi contactat telefonic in maxim 24 de ore de catre un broker pentru a va oferii toate detaliile referitoare la imprumutul pe care il doriti, dar si informatii suplimentare care va sunt necesare.

Avantajele trimiterii unei cereri online:

NU trebuie sa te deplasezi nicaieri. Trimiti cererea ONLINE de la domiciliu!
NU trebuie sa pierzi timpul la coada. Aici NU EXISTA nicio coada!
NU trebuie sa te programezi. Poti trimite cererea ORICAND! 

Ce este important sa stii cand doresti sa faci un imprumut rapid doar cu buletinul?


DOBANDA: Este de cele mai multe ori criteriul dupa care clientii aleg de unde sa isi imprumute creditul. Evident, in marea majoritate a cazurilor doritorii unui imprumut aleg oferta care are cea mai mica dobanda pentru a iesi cat mai ieftin. Clientii sunt preocupati de suma lunara pe care urmeaza sa o plateasca inapoi lunar si de valoarea totala pe care trebuie sa o dea in plus pana la finalul contractului. SFAT: Sa va interesati despre dobanda inclusa in oferta de imprumut.

MONEDA: Un lucru foarte important de care unii clienti nu tin cont: MONEDA in care acestia primesc creditul si in care trebuie sa il ramburseze. Este adevarat faptul ca dobanda, in cele mai multe cazuri, la valuta este mult mai mica decat dobanda in moneda nationala, LEUL. Ei bine, acest lucru ii indeamna pe oameni sa faca un imprumut in valuta. Problema MONEDEI este CURSUL VALUTAR. Deci daca o persoana imprumuta un credit in valuta si venitul acesteia este in lei, iar cursul valutar se modifica nefavorabil, atunci persoana respectiva s-ar putea sa plateasca mai mult pentru un credit in valuta decat unul in moneda nationala. SFAT: Creditul pe care doriti sa il imprumutati, sa fie in moneda in care aveti venitul.

PERIOADA DE GRATIE: Unele institutiile bancare sau nebancare care ofera un imprumut rapid doar cu buletinul au unele oferte pe durata contractului de imprumut posibilitatea de a oferi o pauza de la plata ratei lunare de o luna, mai multe lui, sau chiar si cativa ani. Clientul are posibilitatea de a plati in perioada respectiva doar dobanzile sau alte eventuale taxe sau comisioane, sau poate sa nu plateasca nimic, dar ATENTIE: daca doriti o perioada de gratie, cel mai probabil suma totala pe care o rambursati va fi tot mai mare cu cat perioada de gratie se intinde pe o perioada mai indelungata.

SFAT: incercati sa folositi perioada de gratie NUMAI in situatii de urgenta.

Pentru a trimite o cerere de imprumut rapid doar cu buletinul accesati > IMPRUMUT RAPID <

IMPRUMUT RAPID