creditfix.ro

vineri, 17 iunie 2016

Imprumutul rapid online Extra Simplu fara garantii

Imprumutul rapid online Extra Simplu fara garantii. Credit rapid online nebancar doar cu buletinul - fara adeverinta de venit prin creditul Extra Simplu de la Extra Finance IFN.


Cel mai rapid credit de la IFN Extra Finance este imprumutul online nebancar nevoi personale Extra Simplu: 2000 lei - 30 de zile - ZERO DOBANDA - fara alte costuri sau comisioane ascunse.


Ce va trebuie pentru a intra in aceasta promotie? Sa fiti la primul imprumut rapid online pentru nevoi personale ExtraSimplu, sa intrati pe site cu o copie de pe buletin si cu un extras de la contul de card (trebuie sa primiti venitul pe card - salariu sau pensie).

Imprumutul rapid online Extra Simplu Extra Simplu in 3 pasi: oferta flexibila si rapida de imprumut. Imprumuturi nebancare online fara garantii, doar cu buletinul - intre 200 si 2000 de lei, in cateva ore, cu doar doua documente: o copie dupa buletin si o copie dupa extrasul de cont. Aprobare imediat, banii virati pe card in aceeasi zi. Extra Simplu este o solutie rapida de a obtine un credit pana la salariu cu un plus de doua saptamani.

  • poți împrumuta rapid online extra simplu până la 2000 RON;
  • perioada de rambursare este de până la 30 de zile;
  • aprobare rapidă a imprumutului;
  • dobândă fixă;
  • fără comisioane;
  • ușor de rambursat.

Varsta peste 18 ani, card bancar in care primesti pensia sau salariu. Completezi formularul: informatiile generale - copie scanata dupa buletin; informatiile referitoare la veniturile tale si angajator - o copie scanata dupa extrasul de cont; semnezi contractul de imprumut si iti intra banii in cont, asta este tot!

Ce se poate face in cazul in care vi s-a respins solicitarea de imprumut rapid online?

In cazul acesta veti primi un email in care vi se furnizeaza si un motiv pentru care solicitarea a fost respinsa. Puteti oricand aplica pentru un alt imprumut in momentul remedierii situatiei sau puteti solicita informatii suplimentare operatorilor de imprumut rapid online Extra Simplu - IFN Extra Finance.

Este foarte bine sa cititi cu foarte mare atentie motivele unui asemenea refuz de acordare, si sa intelegeti ca operatorii Extra Finance sunt de buna credinta si vor sa te ajute!

Imprumut rapid online 

>> APLICĂ ACUM <<