creditfix.ro

miercuri, 6 iulie 2016

Imprumuturi nebancare online doar cu buletinul

imprumut rapid online
Solutia valabila de obtinere a unor imprumuturi nebancare online, cu acte putine, este cea oferita de IFN-uri


La banca nu poti sa te duci sa soliciti imprumuturi doar cu buletinul, chiar daca ultimile noutati din domeniul bancar, ne sugereaza acest lucru. In fapt, pe langa singurul act solicitat de banca (adica de buletin), va trebui sa iti dai acordul pentru cercetarea situatiei tale financiare in baza de date ANAF. Asadar, nu e chiar un credit doar cu buletinul.

Pe de alta parte, daca te duci la IFN-uri, toate creditele rapide sunt scumpe, dobanzile practicate pentru imprumuturile permisive, cu acte putine, sunt mari.

Si atunci, te intrebi care este solutia. Ei bine, solutia o alegi in functie de nevoile tale imediate si de posibilitatile de incadrare la un credit sau altul. Daca esti "limpede" din punct de vedere financiar, poti merge pe consultarea financiara ANAF, daca nu, atunci poti alege solutia imprumutului de la IFN.

In fapt, toate aceste variante au avantajele si dezavantajele lor, iar singurul in masura sa hotarasca esti tu, tu cel care stii cel mai bine care iti sunt prioritatile si posibilitatile.

Lansand la o parte aceste aspecte, noi va informam despre societatile financiare de la care poti accesa imprumuturi nebancare online doar cu buletinul.

Iata cateva variante:

  • Telecredit, o societate ce acorda credite in conditii permisive chiar si restantierilor;
  • Viva Credit spune clar ca imprumuturilor lor sunt accesibile si restantierilor;
  • Credit Extra Simplu, este de asemenea un credit nebancar aflat si la indepana celor aflati in Biroul de Credite;
  • Provident este de fapt o companie de împrumut. Sunt specializati în împrumuturi mici pe termen scurt și au o reputație pentru împrumuturile acordate acelor oameni care nu au putut obține un împrumut rapid din altă parte.

Dezavantajele acestor imprumuturi nebancare online doar cu buletinul si un extras de cont sunt: costuri ridicate si riscul ca posibilele penalizari sa te indatoreze excesiv pe termen mediu si lung. Cu alte cuvinte, toate bune si frumoase, pana la nerambursarea in termenii stabiliti prin contractul de imprumut. Daca nu ramburesezi la timp, ajungi sa platesti niste sume foarte mari.

>> APLICĂ ACUM <<