creditfix.ro

miercuri, 15 noiembrie 2017

Imprumut rapid nebancar - 5 greseli pe care sa le eviti!

Imprumut rapid nebancar

Cu toate acestea care este misterul acestor imprumuturi? Unde se duc ele si ce fac cei care aplica pentru un imprumut rapid?

Apar momente in viata cand avem nevoie urgenta de bani. Pentru asta exista institutiile nebancare sau IFN. Cu toate acestea care este misterul acestor imprumuturi? Unde se duc ele si ce fac cei care aplica pentru un imprumut rapid?

IMPRUMUT RAPID NEBANCAR
Am considerat ca este cazul sa deschid acest topic pentru a arunca o lumina asupra situatiei in care ne aflam atunci cand aplicam pentru un credit. Este cazul sa facem un credit sau nu? Despre asta vom discuta in continuare.


Greseala numarul 1

Sa faci credit pentru confortul personal. Desi toate bancile iti recomanda sa faci credit pentru confortul personal este un sfat prost. Daca faci credit pentru a-ti cumpara un televizor, o canapea sau alte bunuri care iti ofera un confort sporit este o idee proasta.

Desi banca iti recomanda sa folosesti banii lor in achizitionarea acestor bunuri de fapt isi fac singure o defavoare pentru ca la un moment dat, cel care a luat credit pentru confort va ajunge in situatie de incapacitate de plata.

Nu ma intelege gresit, poti ajunge in incapacitate de plata in orice situatie, dar a nu mai putea plati un credit facut pentru confortul personal este ca si cum ai face "pana prostului".


IMPRUMUT RAPID NEBANCAR
Greseala numarul 2

Sa amani problemele urgente. Daca in viata ta apare o situatie care poate lua amploare devenind in timp si mai stringenta, nu ezita sa faci un credit. Vei descoperi ca acea dobanda pe care o platesti in plus la banii primiti este o nimica toata comparativ gravitatea situatiei in care nu ai fi luat imprumutul.


Greseala numarul 3

Sa nu ai un plan precis de restituire. Ai observat ca un consultant de credit nu intreaba niciodata daca ai cum sa dai banii imprumutati inapoi? Asta pentru ca se subintelege ca suntem persoane cu “capul pe umeri” si stim ce avem de facut.

Cu toate acestea, lucrurile nu stau mereu asa. Asigura-te ca ai un venit sigur care sa acopere ratele. Un imprumut nu consta numai in rezolvarea unei probleme ci si in planificarea bine stabilita de restituire a banilor.


Greseala numarul 4

Sa amani achizitionarea de active. Sa zicem ca vrei sa incepi o afacere pe internet dar iti trebuie un laptop. O afacere este intotdeauna riscanta dar investirea banilor in obiecte care pot aduce un venit este recomandata. Cu toate acestea studiaza suficient de mult piata pentru a sti ca faci un pas corect.


Greseala numarul 5

Sa amani achizitionarea de bunuri care iti vor reduce cheltuielile. Sa zicem ca nu ai frigider si aragaz. Acest lucru te va determina sa mananci in oras iar cheltuielile per total vor depasi cu mult dobanda pentru achizitionarea acestor bunuri.
IMPRUMUT RAPID NEBANCAR
Concluzie:

Aceste informatii sunt menite sa te ghideze in ceea ce priveste imprumuturile de bani. In final decizia iti apartine.

P.S. Daca vrei sa obtii un imprumut rapid acceseaza butonul de mai jos, trimite formularul si in cel mai scurt timp poti primi creditul dorit.

vivapersonal.ro