creditfix.ro

joi, 4 ianuarie 2018

Imprumut rapid nebancar cu minim de documente.

Viva Personal încurajează proiectele personale și visurile îndrăznețe!
Orice mare proiect a început cândva cu o idee curajoasă și cafea în exces! Tu doar îți pui o dorință, iar noi găsim cea mai bună finanțare, cu dobândă personalizată și cu posibilitatea de a primi banii în doar câteva ore.
Viva Personal® este un produs inspirat de clienții noștri, dezvoltat pornind de la nevoile lor de finanțare. Astfel, Viva Credit® a creat special un produs de creditare ce te ajută să duci la bun sfârșit orice proiect ai în plan.
De ce să alegi Viva Personal?
Poți primi un credit de până la 10.000 lei, în rate, în doar 2 ore, 100% online. Fără hârtii și fără să fii nevoit să pleci de acasă.
Îți punem la dispoziție un proces de acordare simplu și rapid. Mai mult, poți achita împrumutul personal în orice moment pentru a plăti mai puțin.
Ai posibilitatea să aplici pentru un împrumut chiar dacă ai un istoric negativ la Biroul de Credit.
Te asiguram că operatorii noștri răspund la 100% din apeluri și, în numai 15 minute de la finalizarea cererii, primești răspunsul. Dacă ne contactezi în afară programului de lucru, fii sigur că te sunăm imediat în ziua următoare.
Imprumut rapid nebancar
Cum poți să îți îmbunătățești scorul de credit?
  • 1
    Aplică acum pentru un credit negarantat de la Viva Credit și primești răspunsul imediat.
  • 2
    Dacă se aprobă, primești banii în două ore.
  • 3
    Plătește ratele la timp.
  • 4
    Vom trimite o notificare a plăților la Biroul de Credit, care poate îmbunătăți scorul tău de credit.
Îmbunătățirea scorului de credit este importantă
Când încerci să obții un credit de nevoie personale de la Viva Credit, scorul tău stabilește oferta pe care o primești. Dacă ai un scor de credit mare, atunci vei economisi bani, deoarece șansele să obții o dobândă mai mică sunt ridicate.
Vom trimite o notificare la Biroul de Credit a istoricului de plăți, care poate îmbunătăți scorul tău de credit. Odată îmbunătățit scorul de credit, te poți încadra la un credit Viva Personal cu rate mai mici.
Imprumut rapid nebancar